Algemene voorwaarden Backelandt Fysiotherapie

U kunt, nadat u zich gemeld heeft bij de receptie of als u reeds vaker bent geweest, plaats nemen in de wachtkamer. Daar wordt u door uw behandelend zorgverlener opgehaald.

De praktijk is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van uw eigendommen in het pand of op het buitenterrein (auto, fiets, etc). Waardevolle spullen kunt u opbergen in de kluisjes naast de garderobe op de begane grond.

Vergoedingen zijn per zorgverzekeraar en polisvoorwaarden verschillend. U bent zelf verantwoordelijk voor de vergoeding waarvoor u in aanmerking komt. U krijgt een machtiging voor automatische incasso ter ondertekening, voor alle kosten die niet of niet rechtstreeks door uw zorgverzekeraar vergoed worden.

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur voor de behandeling te worden afgezegd. Bij het niet tijdig afzeggen kan de praktijk 75% van het op dat moment geldende praktijktarief bij u in rekening brengen. Deze kosten worden niet door uw zorgverzekeraar vergoed.

Na de intake krijgt u het intakeformulier ter ondertekening aangeboden. Op dit formulier staan uw NAW en verzekeringsgegevens en wordt een behandelplan / voorstel gedaan. U tekent voor de juistheid van de gegevens en voor instemming met de behandeling.

De praktijk is aangesloten bij de klachtenregeling van het KNGF.

Contactgegevens

Adres

Backelandt Fysiotherapie
Amarantstraat 70
5044RL Tilburg

Telefoon

013 – 467 13 54

E-mailadres

info@backelandtfysiotherapie.nl